Wednesday, September 27, 2017

1044 : təşəkkür edirəm və xoşbəxtəm


Tak tak. Ni bukan nak salahkan sape2. Takde salah pun. Memang dalam hidup ni yang aku belajau selama 37 tahun aku dah bernapas ni adalah.. apa2 hal, utamakan diri kita dulu. 

Diri sendiri dulu, baru orang lain.

So bila orang lain decide untuk memilih diri mereka instead of us, nak cakap ape lagi? Hak masing-masing, siapalah aku nak menghalang. And... this is not my first time. Aaaa walaupun first time jugaklah dalam kategori ini hehe.




Bila waktu-waktu macam ni, ade antara kita yang memilih untuk beramai-ramai. Untuk meluah. Untuk bercerita. Menangis. Bla bla bla. Aku tak boleh. I might break down in front of them and cry. Aku taknak. Bercerita dalam wasap, ya ok lagi. 

My heart hurts.
My mind hurts.

Aku prefer tido. Hari ni rasa energy drained sangat. Terlalu. Sakit badan.

I need massage.
I need my bed.

Actually I need you. Tapi tu lah.



Bon voyage, love.

(sain laju2, jilat ibu jari dan cop)

2 comments:

Mya said...

sending a lot of hugs and kisses

Masy said...

receiving a lot of hugs and kisses (hihihi)